Pon-Pet : 07:00 – 15:00h

Telefon: 01/363 4841

O nama

Ortopedija PAR-MAR osnovana je 1995. godine. Osnivač i vlasnik gospodin Zvonko Partelj.

Tvrtka ima 10 zaposlenih od kojih su jedan doktor medicine, certificirani ortopedski tehničar po ISPO-u – krovnoj svjetskoj organizaciji za protetiku i ortotiku te dva ortopedska postolara.

Tvrtka surađuje sa bolnicama i liječnicima diljem Hrvatske te aktivno sudjeluje na simpozijima i kongresima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Također posjedujemo certifikat ISO9001 i ISO13485 izdan od URS tvrtke za certifikaciju za proizvodnju medicinske opreme, ortopedskih pomagala i trgovinu medicinskih i ortopedskih pomagala.

Galerija

PODACI O TVRTKI

Tvrtka: PAR-MAR društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge
Sjedište: Zagreb, Nova Cesta 75
Matični broj: 0979937
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, 1-62674.
Temeljni kapital: 22,000.00 kuna uplaćen u cijelosti
Žiro-račun: 2484008-1100829765 kod Raiffeisen BANK Austria
Vlasnik: Nikola Partelj i Martina Hlišć-Šagud

ČIME SE BAVIMO?

IZRADA ORTOZE PO MJERI

Pružamo vrhunsku uslugu izrade ortoza po mjeri koje savršeno odgovaraju vašim potrebama. Naš tim stručnjaka koristi najnoviju tehnologiju kako bi osigurao ortozu koja pruža optimalnu podršku i udobnost.

SKOLIOZA

Skolioza može biti izazovna, ali mi smo ovdje da vam pomognemo. Naši stručnjaci imaju iskustvo u radu s skoliozom i pružaju personalizirane ortoze koje pomažu u ispravljanju držanja i smanjenju nelagode.

KIFOZA

Kifoza može uzrokovati bol i ograničiti pokretljivost, ali naša prilagođena rješenja mogu pomoći. Naši stručnjaci će vam pomoći u izradi ortoze koja podržava vašu kralježnicu i smanjuje simptome kifoze, omogućavajući vam udobnost i bolju pokretljivost.

Certifikati

S kime surađujemo

Trebate našu uslugu?

Scroll to Top